תעשיית המזון

עבודה מול תעשיית המזון מחייבת גמישות. בתעשייה המושתתת על תקנים מחמירים, חומרי גלם בעלי חיי מדף קצרים ותחרותיות גבוהה, ישנה חשיבות ראשונה במעלה להבנה עמוקה של כמה תחומים:

  • עמידה בתקנים מחייבים כמו HACCP, GMP, ISO ועוד. מומחי שורה תחתונה מכירים את דרישות התקנים השונים ופועלים לפיהם.
  • תהליכי ניקוי המיכון והציוד מהווים מרכיב מהותי בזמן העבודה והינם חלק בלתי נפרד מאיכות המוצר המוגמר. מומחי שורה תחתונה מכירים את שיטות העבודה השונות כך שניתן יהיה לייעל את התהליכים.
  • שולי רווח נמוכים – שורה תחתונה בונה מערך תמחיר מדויק ונמרץ ומיישמת מתודולוגיות ניהול ליעילות עבודה גבוהה. תפוקה ופריון התהליך הם מרכיבים מהותיים בתעשיית המזון.
  • שוק תחרותי ביותר ופתוח לייבוא – לא ניתן לקפוא על השמרים, ישנה מחויבות עסקית וצרכנית לפעול לפיתוחים חדשים והצעת אלטרנטיבות אטרקטיביות ללקוחות הקצה. עובדה זו מחייבת את מערך התפעול להתייעל באופן מתמיד ולהיות גמיש לשינויים תכופים.
  • חומרי גלם ומוצר סופי בעלי אורך חיים מוגבל – היכרות עם המגבלות השונות שמשפיעות על חיי המדף ומדיניות המלאי הנגזרת מכך. שורה תחתונה פועלת בשיתוף פעולה הדוק עם הטכנולוגים ומפתחי האריזות לתוצאות אופטימאליות.
מעוניין בפגישה ללא התחייבות?
השאר פרטייך עכשיו:
הודעתך נשלחה בהצלחה
 
_iesupport _chrome